Contact

Hoe kun je in Contact komen met XHAP

Als je een vraag hebt over XHAP of wat we doen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met XHAP via email. Maar kijk ook eens verder rond op onze website, daar kun je al veel informatie vinden die antwoord geeft op veel vragen.

Je kunt je vraag of opmerking altijd mailen naar ons (  info AT xhap.nl )  we proberen altijd binnen een werkdag te antwoorden. Maar aangezien we maar met een klein team van vrijwilligers werken kunnen we dat niet beloven.

Concert LoCatie

De concerten vinden plaats in:

Gemeenschapshuis ’t tweespan
Mira 2
5505AT Veldhoven

Hieronder te zien op Google Maps.

Er is over het algemeen voldoende (gratis) parkeer ruimte voorhanden. Mocht er geen plaats zijn kun je altijd parkeren bij het nabij gelegen winkelcentrum.

Ook kun je meer informatie over het Tweespan vinden op hun website

Voor Bands

Wil je een keer een keer optreden en denk je dat je bij ons past (zie de doelstelling op onze homepage) stuur dan een email naar onze programma commissie:

                 programmering xhap.nl

Ook  is er nog een pagina in de maak waar onze standaard technische informatie op komt te staan. Deze is helaas nog niet af šŸ™

Overige informatie

Wil je vooraf reserveren voor een concert dan kun je mailen naar info AT xhap.nl.  De actuele data van concerten kun je natuurlijk vinden in onze agenda